T5KL2 kast en T5KL3 tussenkast

De kasten zijn gemaakt van berken multiplex, licht, sterk en sfeervol. We leveren de kasten als bouwpakket of in elkaar gezet en gemonteerd in de camper. In de lange versie staan linksachter in de camper de T5KL2 kast en de T5KL3 tussenkast. Op de onderstaande foto staan beide kasten afgebeeld.

De kast T5KL2 kost 1105 euro en de kast T5KL3 kost 745 euro, gelakt en gemonteerd

kasten T5 LWB

T5KL2 en T5KL3: Kastenwand met veel opbergmogelijkheden voor VW T5 en T6 lange wielbasis

Van links naar rechts zie je op de foto een kast, een tussenkastje en een keuken. Op deze foto is niet te zien de tafel die gehaakt kan worden aan de keuken. Op een andere pagina staat informatie over de keuken. Het bijzondere van deze kastenwand is dat een matras van 200 cm lang en 20 cm breed in de kasten ligt. De RDW goedgekeurde slaapbank is 120 cm breed. De smalle matras van 20 cm zorgt ervoor dat je op een breedte van 140 cm kan slapen. Wel zo comfortabel!

De kasten zijn gemaakt van berken multiplex, licht, sterk en sfeervol. We leveren de kasten als bouwpakket of in elkaar gezet en gemonteerd in de camper. In dat laatste geval behandelen we het oppervlak tweemaal met transparante lak op waterbasis.  

Het formaat van de kast links bedraagt, lengte x diepte x hoogte: 141 x 35 x 128 cm. 

Het formaat van de tussenkast tussen linker kast en keuken bedraagt, lengte x diepte x hoogte: 65 x 39 x 74 cm.