UK6dL keuken

De camperkeuken UK6 de Luxe is bedoeld om te plaatsen in een grote camper zoals de Fiat Ducato camper of vergelijkbare campers zoals de Peugeot Boxer,  Citroën Jumper, VW Crafter of de Mercedes Sprinter. Deze keuken is hoger dan de andere keukens omdat je in deze campers vaak staand kookt.

De keuken UK6dL kost 1655 euro, gelakt en gemonteerd, incl. gasstel-spoelcombinatie en toebehoren, excl. gasfles, excl. koelkast

De brede versie van deze keuken UK6dL-900 kost 1715 euro, gelakt en gemonteerd, incl. gasstel-spoelcombinatie en toebehoren, excl. gasfles, excl. koelkast

UK6 de luxe voorkant

Ook in de Mercedes Sprinter en VW Crafter misstaat de UK6dL niet. In deze grote campers sta je te koken, de UK6dL is dan ook hoger dan bijvoorbeeld de UK1dL of UK12. Ook in de UK6dL passen de twee jerrycans voor schoon en vuil water terwijl de gasfles onder het dwarse bed past.

Als materiaal hebben we bij de UK6dL voor berken multiplex of gekozen. De UK6dL camperkeuken past daardoor goed bij het dwarse bed en de camperkasten die we voor de Ducato maken. Dit sterke en lichte hout staat garant voor een ruimtelijk effect en een warme uitstraling.

Deze compacte camper keuken wordt geleverd als bouwpakket. De achterwand is te groot om te verzenden maar deze kan bij elke bouwmarkt aangeschaft worden.

De afmetingen van de UK6dL, op de eerste foto bedragen BxDxH: 65 x 50 x 93 cm.

Frieslandcamperbouw heeft ook een bredere versie van deze keuken ontworpen de UK6dL-900. De keuken is 25 cm breder. Achter de rechter schuifdeur zit de besteklade. BxDxH: 90 x 50 x 93 cm. Deze brede keuken past bijvoorbeeld in de L3 versie van de Ducato, Boxer en Jumper.

De diepte van de kast is 46 centimeter daarmee is de diepte gelijk aan de staande kast BDJ2 die veel in de Ducato wordt gebruikt. In deze keuken plaatsen we vaak het gasstel HSG 2445 met spoelbakje rechts.

UK6dL 900 3
UK6dL-900-besteklade
UK6dL-900-lades