TRAFIC en VIVARO lang L2: meubels

De VTKL2 (bouwjaar tot 2014) en TT82KL2 (bouwjaar vanaf 2014) camperkasten zijn ontworpen voor mensen die in hun camper op een matras met een breedte van 140 cm willen slapen en ook nog opbergruimte willen hebben. Ze passen in zowel de nieuwe als de Renault Trafic, Fiat Talento, Nissan Primastar en Opel Vivaro (tot 2019)

De kast VTKL2 of TT82KL2  kost 1135 euro, gelakt en gemonteerd

In de lange versie heb je ook de tussenkast VTKL3 nodig. Deze kast is voor alle bouwjaren gelijk. De kast kost 525 euro, gelakt en gemonteerd

camperfixx camperombouw renault trafic camperinbouw 1
camperfixx camperombouw trafic
camper interieur trafic

Kastenwand voor Renault Trafic en Opel Vivaro met lange wielbasis 

Van links naar rechts zie je op de foto een kast, een tussenkastje en een keuken. Aan deze keuken is een tafel gehaakt. Op een andere pagina staat informatie over de keuken. Het bijzondere van deze kastenwand is dat een matras van 190 cm lang en 20 cm breed in de kasten ligt. De RDW goedgekeurde slaapbank is 120 cm breed. De smalle matras van 20 cm zorgt ervoor dat je op een breedte van 140 cm kan slapen. Dat slaapt heel comfortabel!

De kasten zijn gemaakt van berken multiplex, licht, sterk en sfeervol. We leveren de kasten als bouwpakket of in elkaar gezet en gemonteerd in de camper. In dat laatste geval behandelen we het oppervlak tweemaal met transparante lak op waterbasis.  

Het formaat van de kast links bedraagt, lengte x diepte x hoogte: 141 x 39 x 128 cm. 

Het formaat van de tussenkast VTKL3 tussen linker kast en keuken bedraagt, lengte x diepte x hoogte: 65 x 39 x 74 cm.

DE VTKL2 en TT82KL2 ZIJN ONDERDEEL VAN EEN COMPLETE CAMPER OMBOUWSET

vw t5 camperombouw breed bed