Over
FrieslandCamperbouw

cover1500

Een paar woorden over ons

Friesland Camperbouw heeft een geheel eigen kijk op hoe je een camper bouwt en inricht. We gebruiken een slaapbank waarmee je een extra breed bed creëert.

Veiligheid nemen wij serieus; de slaapbanken die we plaatsen zijn voor veel compacte campers RDW goedgekeurd. We letten sterk op de materiaalkeuze en de wijze van afwerking.

We werken graag samen. We kunnen de gehele camperombouw uitvoeren of in overleg een deel van de camperombouw uitvoeren.

Innovatie, veiligheid, kwaliteit en samenwerking zijn voor ons belangrijke begrippen.

Ons Team

 • Erlwin van der Linden

  Erlwin van der Linden

  samen met Nicolet van der Linden eigenaar van Timmer Tilia VOF gespecialiseerd in houtbewerking, (camper) meubels en afwerking, zoals isolatie en bekleding, van je camper
 • Laas Douma

  Laas Douma

  Camper Ombouw en onderhoud van je camper
 • Dick As

  Dick As

  Ontwerper van meubels en camperinterieurs

We...

Ontwerpen

Friesland Camperbouw heeft voor veel bestelauto's een camperinrichting ontworpen. FrieslandCamperbouw. We  gebruiken meestal berkenmultiplex ook omdat je de meubels dan vrij eenvoudig zelf kunt aanpassen. 

Bouwen

De door u gekozen meubels krijgen een laklaag in de kleur die u wenst en we monteren de meubels. Deze gemonteerde meubels kunt u zelf plaatsen maar wij kunnen ze ook in uw camper monteren.

Plaatsen

Complete inbouw door onze vakkundige monteurs. We isoleren de camper, brengen vilt aan tegen de wanden, leggen de vloerbedekking, installeren het  electriciteitspakket, plaatsen het hefdak, de bank en de meubels.