MEUBELS VOOR RENAULT TRAFIC lange wielbasis

Voor de Renault Trafic, Fiat Talento, Nissan Primastar en de Opel Vivaro (tot 2019) met lange wielbasis hebben we meubels ontworpen. De set bestaat uit een  keuken, een tussenkast en de kast links achter in de auto. 
De kastenwand voor de Trafic L2 kost 3505 euro. De meubels zijn
dan gelakt en gemonteerd incl. toebehoren excl. koelkast, excl. gasfles
en excl. montage in de camper.

In 2014 heeft Renault een nieuw versie van de Trafic geïntroduceerd. Dit geldt ook voor Fiat, Nissan en Opel. We hebben zowel voor het oude als het nieuwe type een meubelset ontworpen. Deze camperkasten zijn ontworpen voor mensen die in hun camper op een matras met een breedte van 140 cm willen slapen en die ook nog opbergruimte willen hebben.


De keuken UK48 met apothekerslade

keukenblok camper UK480 2

De kast links achter in de auto de VTKL2 (oude type) of de TT82KL2 (nieuwe type).

camperfixx camperombouw renault trafic camperinbouw 1
camperfixx camperombouw trafic
camper interieur trafic

Kastenwand voor Renault Trafic en Opel Vivaro met lange wielbasis 

Van links naar rechts zie je op de foto een kast, een tussenkastje en een keuken. Aan deze keuken is een tafel gehaakt. Op een andere pagina staat informatie over de keuken. Het bijzondere van deze kastenwand is dat een matras van 190 cm lang en 20 cm breed in de kasten ligt. De RDW goedgekeurde slaapbank is 120 cm breed. De smalle matras van 20 cm zorgt ervoor dat je op een breedte van 140 cm kan slapen. Dat slaapt heel comfortabel!

De kasten zijn gemaakt van berken multiplex, licht, sterk en sfeervol. We leveren de kasten als bouwpakket of in elkaar gezet en gemonteerd in de camper. In dat laatste geval behandelen we het oppervlak tweemaal met transparante lak op waterbasis.  

Het formaat van de kast links bedraagt, lengte x diepte x hoogte: 141 x 39 x 128 cm. 

Het formaat van de tussenkast tussen linker kast en keuken bedraagt, lengte x diepte x hoogte: 65 x 39 x 74 cm.

DE VTKL2 en X82KL2 ZIJN ONDERDEEL VAN EEN COMPLETE CAMPER OMBOUW SET

Bij het ontwerp van dit geheel nieuwe interieur hebben we de wens van veel van onze klanten centraal gesteld: Slapen, ook in je vakantie, doe je op een matras met een breedte van 140 cm. Om die wens heen hebben we alle campermeubels ontworpen.

VW T5 Trafic L2 camperombouw breed bed 1