VW T5 en T6 Lang: meubels

Voor de T5 en T6 met de lange wielbasis hebben we meubelwand ontworpen. De wand bestaat uit een keuken, een tussenkast en de kast links achter boven de wielkast. 

De kasten wand voor de  lange versie kost 3505 euro, de meubels zijn alle gelakt en gemonteerd incl. toebehoren, excl. koelkast, excl. gasfles en excl. montage van de kasten in de camper.

meubelset camperombouw 1

UK48: Keuken met plaats voor de Fiamma Bi-Pot PortaPotti of de apothekerslade

De keuken is gemaakt van berken multiplex, licht, sterk en sfeervol. We leveren de kasten als bouwpakket of in elkaar gezet en gemonteerd in de camper. In dat laatste geval behandelen we het oppervlak tweemaal met transparante lak op waterbasis.  

Het formaat van de keuken is, lengte x diepte x hoogte: 72 x 48 x 75 cm. 

keukenblok camper UK480 1

T5KL2 en T5KL3: Kastenwand met veel opbergmogelijkheden voor VW T5 en T6 lange wielbasis

Van links naar rechts zie je op de foto een kast en de tussenkast. Het bijzondere van deze kastenwand is dat een matras van 200 cm lang en 20 cm breed in de kasten ligt. De RDW goedgekeurde slaapbank is 120 cm breed. De smalle matras van 20 cm zorgt ervoor dat je op een breedte van 140 cm kan slapen. Wel zo comfortabel!

De kasten zijn gemaakt van berken multiplex, licht, sterk en sfeervol. We leveren de kasten als bouwpakket of in elkaar gezet en gemonteerd in de camper. In dat laatste geval behandelen we het oppervlak tweemaal met transparante lak op waterbasis.  

Het formaat van de kast links bedraagt, lengte x diepte x hoogte: 141 x 35 x 128 cm. 

Het formaat van de tussenkast tussen linker kast en keuken bedraagt, lengte x diepte x hoogte: 65 x 39 x 75 cm.

kasten T5 LWB

Hieronder zie je schematisch de indeling van de camper:

Centraal in dit interieur staat de RDW goedgekeurde slaapbank Fit2Go met een matras formaat van 140 x 200 cm.

VW T5 Trafic L2 camperombouw breed bed