UK2dL compacte keuken (lengte 100 cm)

Met de UK2 de luxe camper keuken bouw je een bestelwagen om tot een camper met een heel luxe uitstraling. De kook-spoelplaat wordt namelijk afgedekt met een glasplaat gemaakt van temperatuurbestendig veiligheidsglas. De keuken heeft een L-vorm en daarom is er plaats voor een koelkast. De koelkast past in het rechter vak.

De keuken UK2dL kost 1605 euro, gelakt en gemonteerd, incl. gasstel-spoelcombinatie en toebehoren, excl. gasfles, excl. koelkast

ANN7437 bewerkt

Vanwege de warme sfeer die hout oproept blijven we trouw aan hout als materiaal voor dit keukenblok.

De camper keuken UK2 de luxe past in nagenoeg elke bestelauto en we leveren deze zelfbouw camper keuken als een gemakkelijk in elkaar te zetten bouwpakket. 

De afmetingen bedragen BxDxH: 100 x 33-45 x 74 cm.

Gebruik je bij de camper ombouw de UK2 de luxe dan krijgt je camper een bijzondere uitstraling. We gebruiken daarom een andere kraan die door de grote handle gemakkelijk te bedienen is. Het is een luxe koudwaterkraan. Als optie wordt een mengkraan geleverd waar warmwater op kan worden aangesloten.

De UK2 de luxe is ontworpen om het gasstel HSG2335 en het spoelbakje SNG 4133  te gebruiken. Deze worden geleverd inclusief luxe kraan, pomp, slangen en twee jerrycans en voldoet daarmee aan één van de eisen gesteld door de RDW. 

UK1dL kraan keukenblok
UK1dL keukenblok detail
UK1dL keukenblok camper
UK1dL keukenblok bestekbak
VW Transporter T5

De camper keuken UK2 de luxe is een echt product van Frieslandcamperbouw. Dat zie je aan de materiaalkeuze, hout, en dat zie je aan bepaalde details waardoor je zelf gebouwde camper praktisch in gebruik is. Zo zijn de deurtjes van het schuif type, hiermee bespaar je veel ruimte. En een ander voorbeeld zijn de drie kunststof bakjes, verscholen achter het linker deurtje.

Deze camper keukenkast is groot genoeg om ook nog eens een gasfles en twee jerrycans te bergen.

Frieslandcamperbouw producten worden uit de praktijk ontworpen en dat zie je meteen aan nog een detail, de besteklade. Deze is, net zoals in de keuken thuis, goed bereikbaar. Luxe kan samen gaan met praktische details!

Een campertafel is wel zo handig. Minstens zo belangrijk, in Nederland moet elke camper voorzien zijn van een tafel.

In het keukenblok zit aan de voorkant een rails, daarin kan onze campertafel ACU4 gehaakt worden. De campertafel is verschuifbaar, de positie van de campertafel kan je dus wijzigen. L