UKT5-140 keuken

KEUKEN VOOR EEN VIER PERSOONS CAMPEROMBOUW VW T5 EN T6 KORTE VERSIE
Het keukenblok UKT5-140 is speciaal ontworpen voor een korte VW T5 of T6 camper waarbij het mogelijk is op een breedte van 140 cm te slapen.
DSF1229 bewerkt

Aan de bovenkant zien we een gescheiden kook- en spoelplaat en aan de voorkant zien we een als optie verkrijgbare koellade of koelkast (CRX-50). Tegenwoordig plaatsen we het gasstel HBG2335 zoals hier rechts afgebeeld. 

Aan de ingebouwde rail kan een tafel gehaakt worden. 

De afmetingen van de keuken bedragen BxDxH: 104 x 52 x 73 cm. 

CAMPEROMBOUW MET KEUKENBLOK VOORZIEN VAN INGEBOUWDE MATRAS

Op de foto zie je een deel van de 20 cm brede matras. Deze ligt ten dele in de keuken en ten dele in de camperkast ernaast. Deze extra matras zorgt ervoor dat je niet op een breedte van 120 cm maar op een breedte van 140 cm slaapt. Wel zo comfortabel!

dometic ce99zf kookplaat
camperombouw camperfixx matras
camperombouw koelkast
camperombouw camperfixx keukenblok

KEUKENBLOK MET INBOUWMOGELIJKHEID KOELKAST

Op de foto zie je de Waeco CRD50. Deze is even groot als de Waeco CRX-50 maar is uitgevoerd als een koellade, in het gebruik wel zo handig. De Waeco CRD50 heeft nog een ander voordeel ten op zichte van gewone koelkasten. Het is namelijk één van de weinige compacte compressor koelkasten waar je het vriesvak uit kan halen. Indien je niet van ijsjes houdt is dat wel zo fijn, het koelvak wordt namelijk veel groter. Deze koellade is niet bij de genoemde prijs inbegrepen.       

KEUKENBLOK MET GESCHEIDEN KOOK- EN SPOELPLAAT

Om ruimte te winnen, vanwege de mogelijkheid om op een breedte van 140 cm te slapen, is gekozen voor een heel compacte kookplaat en een losse spoelplaat. Bij de levering horen tevens een kraan, een pomp, twee slangen en twee jerrycans.  

TWEE JERRYCANS

Ondanks de compacte bouw hebben we toch een plekje gevonden voor twee jerrycans. Via een klep zijn deze gemakkelijk bereikbaar.

EEN GASFLES VOOR VEEL KOOKPLEZIER

Naast de twee jerrycans is plaats voor een gasfles. Deze is via een aparte klep aan de voorkant te bereiken. De gasfles staat in een gasdichte kast.

DE UKT5-140 IS ONDERDEEL VAN EEN VIERPERSOONS  VW T5 EN T6 KORTE  WIELBASIS CAMPEROMBOUW

Centraal in dit interieur staat de RDW goedgekeurde slaapbank met een matras formaat van 140 x 200 cm.

VERKOOPPRIJS CAMPER KEUKENKAST

UKT5-140, incl. kook-en spoelplaat, compleet met 2 jerrycans, pomp, kraan, slangen, berkenhout, incl. BTW, excl. koellade en excl. transportkosten. In elkaar gezet en oppervlak behandeld met hardwax.

€ 1695,-

camperombouw vw t5 keukenblok
camper gasfles
vw t5 camperombouw breed bed 1