PRO-UK L2 keuken

Handige camper keuken voor de Citroen Jumpy: de PRO-UK.Speciaal voor de Citroën Jumpy, en vergelijkbare modellen van andere merken, hebben we een camperkeuken met ingebouwde tafel ontwikkeld.
peugeot expert camperkeuken

Dit keukenblok vormt een geheel met de camperkast PRO-L2, de RDW goedgekeurde slaapbank Fit2Go en het slaaphefdak.

Het formaat van deze keuken bedraagt, lengte x diepte x hoogte: 90 x 48 x 77 cm.

Links zie je totaal drie deurtjes, twee daarvan geven toegang tot opbergruimte en de derde geeft toegang tot een gaskast. Rechts is een uitschuifbare lade met ingebouwde tafel en spoelplaat gemonteerd. Tevens zie je een smalle matras, dit is de matrasverbreder waardoor je op een breedte van maar liefst 133 cm slaapt. Dat is veel breder dan de gebruikelijke maat van 112,5 cm.

camperfixx campertafel
toyota proace camper
spoelbakje met glazen klep

Luxe kookplaat in de Citroen Jumpy

De twee-pits kookplaat is voorzien van een stijlvolle glasplaat. Om ruimte in de Expert te winnen hebben we de kookplaat dwars geplaatst. 

Keukenblok met gaskast 

In het linker deel van deze camper keuken is ruimte voor een gasfles. Deze gasfles wordt geplaatst in een veilige gaskast. In de bodem van de camper is een gat gemaakt waardoor de eventuele gassen de camper kunnen verlaten. Voor veel verzekeringsmaatschappijen is dit een harde eis.

Ingebouwde tafel

De Citroën Jumpy  is ontworpen als camper die dagelijks gebruikt kan worden.  Of anders geformuleerd, een dagelijkse auto met veel bagageruimte die je op vakantie en tijdens tripjes als camper gebruikt. De tafel, formaat 60 x 33 cm, is onderdeel van het keukenblok en vraagt dus geen extra ruimte wanneer je de tafel niet gebruikt.

De camper is geschikt voor, naar keuze, maximaal vier, vijf of zes personen. De slaapbank is te koop in een 2 en een 3-persoons uitvoering. Daarnaast kan je kiezen tussen twee voorstoelen of een voorstoel en een bijrijdersbankje.  

Het spoelbakje is standaard een open bakje aan de linker kant van de keuken. 

Tegen meerkosten is het spoelbakje met een glazen afdekplaat verkrijgbaar.  Dat ziet er mooi uit in combinatie met het gasstel dat ook een glazen klep heeft.